EnableRTP. Beveiliging inschakelen

Schakel de beschermingsonderdelen van Kaspersky Endpoint Security in op de computer: File Threat Protection, Web Threat Protection, Mail Threat Protection, Network Threat Protection, Host Intrusion Prevention.

Om beschermingsonderdelen in te schakelen, moet de beheerder ervoor zorgen dat de relevante beleidsinstellingen kunnen worden gewijzigd ( attributen zijn open).

Syntaxis van opdracht

kescli --opswat EnableRTP

Als gevolg hiervan worden beschermingsonderdelen ingeschakeld, zelfs als u de wijziging van programma-instellingen met wachtwoordbeveiliging hebt verboden.

U kunt controleren of File Threat Protection in- of uitgeschakeld is met de opdracht GetRealTimeProtectionState.